Voor de zondag ochtend maak ik meestal een lekker ontbijtje, of qua tijdstip heeft het meer weg van een lunch! Vaak gebruik ik eieren en maak ik een omelet. Maar de eieren waren op.
Reden genoeg voor deze heerlijke tonijnsalade met avocado!
Wat heb je nodig? (2 ruim belegde bolletjes)
1 blikje tonijn
1/2 uitje
Paar augurkjes of kappertjes
3 el Mayonaise
1 el Mosterd
1/2 avocado
2 bolletjes/ boterhammen/stokbrood
Meng de tonijn, de fijngesneden ui, augurkjes, mayonaise, mosterd door elkaar. Je kan met de hoeveelheden natuurlijk varieeren en aanpassen naar je eigen smaak. Mosterd zou je zelfs nog weg kunnen laten.
Snijd de avocado in dunne plakjes en beleg deze op het bolletje. Daarna kan je de tonijnsalade erop leggen en eventueel nog een beetje mayo, mosterd of wat ook lekker is een beetje ketchup.
Wij hebben van het broodje genoten en ik weet zeker dat jullie dat ook gaan doen! Eet smakelijk!