Witte kool schotel met aardappelpartjes

Door Jamilla

Witte kool schotel met aardappelpartjes

Deze schotel maakte ik met basilicum-knoflook aardappelpartjes van CelaVita, deze mochten we testen. Normaal gesproken kruid ik aardappels zelf, maar deze partjes zijn voor herhaling vatbaar!
Pin Rate
Porties: 3 Personen

Ingrediënten

  • 1 Witte kool
  • 1 Prei
  • 500 gr. Gehakt
  • 1 bekertje Creme Fraiche
  • 2 Eieren
  • 100 gr. Geraspte kaas
  • 1 zakje Aardappelpartjes basilicum-knoflook of naturel
  • 1/2 tl Kerrie

Instructies

  • Verwarm de oven op 200 graden
  • Bak het gehakt met een beetje boter rul in de pan. Bak het niet te lang door.
  • Snijd de groenten fijn en roerbak deze kort. Voeg ook de kerrie er aan toe. Voeg daarna het gehakt bij de groenten.
  • Meng de creme fraiche met de eieren.
  • Leg de kool/prei/gehakt mix in de ovenschotel en giet het creme fraiche mengsel er over heen.
  • Strooi daarna de geraspte kaas over de schotel. Bak het ongeveer 20 a 25 minuutjes.
  • Bak de aardappelpartjes in een pan lekker krokant. Wanneer de ovenschotel bijna klaar is, leg je de partjes erop en verwarm dit nog even mee in de oven.
Heb je dit recept geprobeerd?Volg me @knutselenindekeuken of tag #knutselenindekeuken!
Facebook Reacties

You may also like

error: Content is protected !!