Zalm Roosjes van bladerdeeg

Door Jamilla

Zalm Roosjes van bladerdeeg

Een lekker voorgerecht met zalm en bladerdeeg. Doordat je het vouwt als een roosje, krijg je weer eens wat anders op je bord! Dit gerecht kan in de airfryer of in de oven.
Pin Rate
Porties: 6 Roosjes

Ingrediënten

  • 200 gr. Gerookte Zalm
  • 2 el Creme fraiche
  • 1 tl Kappertjes
  • 6 plakjes Bladerdeeg

Instructies

  • Snijd de zalm fijn. Roer de zalm, creme fraiche en kappertjes door elkaar.
  • Ontdooi de plakjes bladerdeeg en snijder de hoekjes ervan af, zodat het ronde 'hoekjes' heeft. Leg 1 eetlepel zalm vullen in het midden en maak 4 of 5 inkepingen tot aan de vulling. Vouw dan 1 voor 1 het bladerdeeg omhoog tegen de vulling aan.
  • Verwarm de airfryer op 180 graden. (oven:180 graden)
  • Leg de roosjes zo in het mandje en bak ze in 7 a 8 minuten gaar. In de oven duurt het ongeveer 15 minuutjes totdat de roosjes gaar zijn.
  • Je kan eventueel nog wat creme fraiche op het roosje serveren samen met wat fijngesneden lente ui.
Heb je dit recept geprobeerd?Volg me @Knutselenindekeuken of tag #knutselenindekeuken!

Notities

Voor meer info over airfryer recepten en/of over de airfryer zelf is er een leuke groep op facebook ; Airfryer Receptenruil
Facebook Reacties

You may also like

error: Content is protected !!