Roomboter Kaasstengels

Roomboter Kaasstengels

kaasstengelsVoor de lekkere trek. Makkelijk en snel. Deze kaas stengels maak ik in de airfryer, maar in de oven kan natuurlijk ook. Houd er rekening mee dat de baktijd langer is.

Print

Roomboter Kaasstengels

Aantal: 14 stuks

Ingredienten:

  • 3 plakjes Roomboter bladerdeeg (half) Bevroren
  • 60 gr Geraspte kaas
  • 1 tl Roomboter flinke theelepel
  • Kerrie
  • Zout
  • Peper

Instructies:

  1. Roer de roomboter door de geraspte kaas. Het moet een plakkerig prutje worden. Ook de kruiden roer je er naar smaak doorheen.
  2. Leg de 3 plakjes bladerdeeg bevroren op het aanrecht en besmeer 2 plakjes daarvan volledig in met het kaas-roomboter mengsel. Leg het 3e plakje er boven op.
  3. Druk het stapeltje voorzichtig aan en snijd deze door de helft. Maak kleine reepjes. Je kan er ongeveer 14 uithalen. Draai de reepjes zodat het een leuke vorm krijgt.
  4. Verwarm de airfryer of oven op 180 graden en bak ze in ongeveer 7 minuten gaar. In de oven heeft dit ongeveer 12-15 minuten nodig ook op 180 graden.

4 reacties

    1. Author

      Hoi Elly,

      2 plakjes beleg je met het mengsel van boter,kaas en kerrie. Deze 2 plakjes stapel je op elkaar. Dan ligt het tweede plakje met het mengsel omhoog op het 1e plakje. Daarop leg je het 3e plakje zodat het mengsel nu onder het 3e plakje ligt. Ik zal komende week even een foto ervan maken!

  1. Author

    Hoi Elly,

    2 plakjes beleg je met het mengsel van boter,kaas en kerrie. Deze 2 plakjes stapel je op elkaar. Dan ligt het tweede plakje met het mengsel omhoog op het 1e plakje. Daarop leg je het 3e plakje zodat het mengsel nu onder het 3e plakje ligt. Ik zal komende week even een foto ervan maken!

Geef een reactie