Knapperige broodsticks met kaneel

Door Jamilla

Knapperige broodsticksDeze knapperige broodsticks hebben wel wat weg van wentelteefjes, maar dan net iets anders. Erg lekker met wat stroop en/of poedersuiker. En geloof het of niet; ik heb het in de airfryer gemaakt! En ja, het plakt even aan het mandje, maar zodra het broodje knapperig wordt, laat hij vanzelf los! Ik zeg; Smikkelen maar!

Knapperige broodsticks met kaneel

Pin Rate
Porties: 2 personen

Ingrediënten

  • 4 sneetjes Brood (Casino)
  • 2 eieren
  • 2 tl Kaneel
  • 1 tl Kruidnagel gemalen
  • 1 tl Nootmuskaat
  • Roomboter (Zacht)

Extra:

  • Stroop
  • Poedersuiker

Instructies

  • smeer de boterhammen in met wat roomboter. Snijd het brood in reepjes van ongeveer 1,5/2cm breed. (Je kan dit met of zonder korst doen).
  • Maak van de eieren en de kruiden een mengsel.
  • Verwarm de airfryer voor op 180 graden.
  • Haal de reepjes door het eimengsel en laat ze goed uitlekken. Leg ze daarna in de airfryer.
  • Bak de reepjes in ongeveer 5 minuten krokant. Je kan tussen door even een kijkje nemen. De reepjes laten vanzelf los als ze krokant worden. Soms hebben ze nog wat hulp nodig.
  • Serveer de reepjes met wat stroop en/of poedersuiker.
Heb je dit recept geprobeerd?Volg me @knutselenindekeuken of tag #knutselenindekeuken!

Facebook Reacties

You may also like

error: Content is protected !!