Knapperige broodsticksDeze knapperige broodsticks hebben wel wat weg van wentelteefjes, maar dan net iets anders. Erg lekker met wat stroop en/of poedersuiker. En geloof het of niet; ik heb het in de airfryer gemaakt! En ja, het plakt even aan het mandje, maar zodra het broodje knapperig wordt, laat hij vanzelf los! Ik zeg; Smikkelen maar!

Print

Knapperige broodsticks met kaneel

Aantal: 2 personen

Ingredienten:

  • 4 sneetjes Brood (Casino)
  • 2 eieren
  • 2 tl Kaneel
  • 1 tl Kruidnagel gemalen
  • 1 tl Nootmuskaat
  • Roomboter (Zacht)

Extra:

  • Stroop
  • Poedersuiker

Instructies:

  1. smeer de boterhammen in met wat roomboter. Snijd het brood in reepjes van ongeveer 1,5/2cm breed. (Je kan dit met of zonder korst doen).
  2. Maak van de eieren en de kruiden een mengsel.
  3. Verwarm de airfryer voor op 180 graden.
  4. Haal de reepjes door het eimengsel en laat ze goed uitlekken. Leg ze daarna in de airfryer.
  5. Bak de reepjes in ongeveer 5 minuten krokant. Je kan tussen door even een kijkje nemen. De reepjes laten vanzelf los als ze krokant worden. Soms hebben ze nog wat hulp nodig.
  6. Serveer de reepjes met wat stroop en/of poedersuiker.
(Visited 35 times, 1 visits today)