2,K
Deze knapperige broodsticks hebben wel wat weg van wentelteefjes, maar dan net iets anders. Erg lekker met wat stroop en/of poedersuiker. En geloof het of niet; ik heb het in de airfryer gemaakt! En ja, het plakt even aan het mandje, maar zodra het broodje knapperig wordt, laat hij vanzelf los! Ik zeg; Smikkelen maar!
Ingrediënten
- 4 sneetjes Brood (Casino)
- 2 eieren
- 2 tl Kaneel
- 1 tl Kruidnagel gemalen
- 1 tl Nootmuskaat
- Roomboter (Zacht)
Extra:
- Stroop
- Poedersuiker
Instructies
- smeer de boterhammen in met wat roomboter. Snijd het brood in reepjes van ongeveer 1,5/2cm breed. (Je kan dit met of zonder korst doen).
- Maak van de eieren en de kruiden een mengsel.
- Verwarm de airfryer voor op 180 graden.
- Haal de reepjes door het eimengsel en laat ze goed uitlekken. Leg ze daarna in de airfryer.
- Bak de reepjes in ongeveer 5 minuten krokant. Je kan tussen door even een kijkje nemen. De reepjes laten vanzelf los als ze krokant worden. Soms hebben ze nog wat hulp nodig.
- Serveer de reepjes met wat stroop en/of poedersuiker.
Heb je dit recept geprobeerd?Volg me @knutselenindekeuken of tag #knutselenindekeuken!
Volg me @knutselenindekeuken
Facebook Reacties