2,4K
Zalmsalade is eigenlijk super simpel. Het is maar net hoe moeilijk je het je zelf wil maken met dit weer. Ook hier in Frankrijk is het super warm. Ik, bleekscheet eerste klas, kan daar dus niet zo goed tegen. Maar ik ben dus wel mijn keukentje ingedoken om deze zalmsalade te maken. (En dus met 37 graden slagroom staan kloppen met een halve garde uit het vakantiehuisje)
Je kan natuurlijk de mosterd room achterwege laten. Maar het is wel extra lekker!
Wat heb je nodig?
- 250 gram zalm filet
- 3 hard gekookte eieren
- 3 flinke eetlepels mayonaise
- 1 klein uitje fijn gesnipperd
- Peper/zout
Voor de room;
- 100 ml room
- Thee lepeltje mosterd (naar smaak)
Zalmsalade:
- Bak de zalmfilet gaar en prak deze daarna in een kom met een vork fijn.
- Prak of snijd ook de eieren fijn en voeg deze bij de zalm.
- Ook het uitje mag er bij in.
- Schep de mayonaise erdoor en breng op smaak met zout en peper.
Room:
- Klopt de room op
- Voeg daarna naar smaak mosterd toe
Schep per portie een flinke lepel mosterd room over de zalm salade
Facebook Reacties