Aardbeien toetje met mascarpone en vers fruit

Door Jamilla

’toetoe van mama’ ofwel, toetje van mama. Dit zegt mijn kleine meisje vrijwel iedere avond, zo dol is ze er op. (Snap ik wel)

Dit recept is vrij simpel, maar daardoor juist zo lekker. Heb je wel een gedacht aan de combinatie aardbei met kaneel? Nee dus, ik ook niet! Maar het is verrassend lekker. Voor dit recept gebruik ik aardbeien kwark van Optimel 0% vet. (Niet dat ik waarde hecht aan die 0%, want ik doe er ook mascarpone in) Waarom deze kwark? Heel simpel, omdat ik deze heel lekker vind. (5.4 khd per 100gram, voor degene die koolhydraatarm eten)


Wat heb je nodig?

75gr. Aardbeien kwark Optimel

50-75gr. Mascarpone

Kaneel

Wat vers fruit

Eventueel vloeibare zoetstof naar smaak

Meng de kwark en mascarpone door elkaar en doe daar ook de kaneel door. Dit kan je naar smaak toevoegen. Dat geldt ook voor de zoetstof. Zodra je alles gemixt hebt, kan je wat vers fruit toevoegen. Denk aan; blauwe bessen, frambozen, aardbeien 🙂

Facebook Reacties

You may also like

error: Content is protected !!