Chocolade kokosmakronen met vulling

Chocolade kokosmakronen met vulling

Chocolade kokosmakronenAl eerder maakte ik kokosmakronen met alleen gecondenseerde melk en gemalen kokos. Een super eenvoudig recept! Deze chocolade kokosmakronen ofwel; ‘chocosmakronen’ zijn net zo makkelijk. Ik gebruikte voor dit recept ongezoete cacaopoeder. Dit kan je in de grotere supermarkten vinden. Mijn chocolade poeder is van het Amerikaanse merk Hersheys, wat ik gekocht heb bij Candyonline.

Ps; Heb je het nieuwe testproduct al gezien? Meld je snel aan!

Print

Chocolade kokosmakronen met vulling

Ingredienten:

  • 200 gr geraspte kokos
  • 200 gr Gecondenseerde melk
  • 1-2 tl Cacaopoeder ongezoet

Vulling

  • 100 gr Roomkaas/ monchou
  • 5 el Poedersuiker

Instructies:

  1. Meng de kokos, cacaopoeder en gecondenseerde melk door elkaar met een vork.
  2. Laat het mengsel 30 minuten in de koelkast opstijven.
  3. Maak je handen nat en draai balletjes van het mengsel. Druk ze voorzichtig plat.
  4. Bak de koekjes af in een op 180 graden voorverwarmde airfryer in 6-7 minuten.

Vulling

  1. Mix de monchou en de poedersuiker door elkaar en smeer dit tussen 2 koekjes.

Geef een reactie