Komkommer rolletjes gevuld met feta

Door Jamilla
komkommer rolletjes

Je hebt de komkommer rolletjes vast al eens voorbij zien komen op mijn facebookpagina, maar beloofd is beloofd. Deze heerlijke komkommer rolletjes gevuld met guacamole zijn nu al geliefd. Ik heb meerdere berichtjes ontvangen of ik toch niet al het recept wilde delen. Het recept is absoluut niet moeilijk.

Ik heb de guacamole kant en klaar gekocht, zodat ik niet hoefde te wachten totdat mijn avocado goed zou zijn om te prakken. (Ik heb altijd ruzie met die krengen. De ene keer zijn ze veel de hard, de andere keer te zacht). Bij zowel Jumbo als Albert Heijn hebben ze de guacamole zeker, maar ook andere supermarkten hebben dit ongetwijfeld. (TIP: ligt bij de vers afdeling bij de hapjes)

Ohja, ik moet nog wel even toegeven dat ik eigenlijk niet zo dol ben op avocado of guacamole, maar in dit recept lust ik het wel. 

 

komkommer rolletjes

Komkommer rolletjes met feta en guacamole

Porties 10 Rolletjes

Ingrediënten
  

  • 1 (Rechte) komkommer
  • 100 Gram verse guacamole
  • 30 gram Feta kaas of witte saladekaas
  • 30 gram Zongedroogde tomaatjes (Vers of uit pot)
  • takje Verse dille

Instructies
 

  • Snijd met de kaasschaaf dunne plakjes van de komkommer in de lengte. Verkruimel de fetakaas en snijd de zongedroogde tomaatjes fijn.
  • Meng de guacamole met de feta kaas en de tomaatjes. Leg 2 komkommer plakjes deels op elkaar en besmeer met de guacamole.
  • Leg een klein takje dille in het midden van de komkommer plakjes en laat iets uitsteken aan de buitenkant. Rol nu de komkommer plakjes op. Facebook Reacties

You may also like

error: Content is protected !!