Koolhydraat arme crackerNa het koolhydraat-arme kaas-uienbrood, nu deze koolhydraat-arme crackers. Ze zijn smakelijk, maar niet volledige krokant. De buitenkant is wel krokant. Ik heb er verschillende kruiden door gedaan, hiermee kan je natuurlijk variëren. Ook fijn gesneden zongedroogde tomaatjes erdoor heen zijn heerlijk!

Ik heb de crackers gebakken op wat aluminium folie in de airfryer, maar dat waait omhoog. Toen heb ik het mandje eruit gehaald en een ovenschotel omgedraaid en op de onderkant de crackers gebakken.

Misschien dat de crackers wat krokanter worden als je ze bakt op een lagere temperatuur en iets langer. Dat heb ik nog niet uit geprobeerd.

Print

Koolhydraat-arme crackers

Ingredienten:

  • 125 gr Amandelmeel
  • 25 gr Gebroken Lijnzaad
  • 20 gr Sesamzaadjes
  • 1 ei
  • 1 el Kokos olie
  • Peper
  • kurkuma
  • Uienpoeder
  • Zout
  • 5 zon gedroogde tomaatjes (fijngesneden)

Instructies:

  1. Meng alle ingredienten door elkaar. Het blijft een klef deeg. draai een balletje en druk het op de bakplaat met een lepel aan. Druk het goed uit, zodat het niet te dik is.
  2. Verwarm de airfryer op 180 graden en bak de crackers af in 5-7 minuten.
(Visited 53 times, 1 visits today)