5,3K
Soms heb je van die dagen dat je even niet meer weet wat je moet eten, zelfs ik. Vandaag was weer zo’n dag. Even snel op Pinterest snuffelen voor wat lekkers. Ik kwam deze spiraaltjes van aardappel tegen. Ik heb kleine krieltjes met schil gebruikt. Dus het werden spiraal krieltjes! Doordat ze wat kleiner zijn, zijn ze sneller gaar. Er passen ongeveer 6 stokjes met elk 2 krieltjes eraan in het mandje van de airfryer.
Ps–> Vind je het leuk om producten te testen? Meld je dan HIER snel aan!
Ingrediënten
- 250 gr Krieltjes
- 1 scheut zonnebloem olie
- Sweet chili kruiden
- Knoflookpoeder
- Zout/peper
Verder nodig:
- Sate stokjes
- Bakje water
- Scherp mesje
Instructies
- Leg de satestokjes even in het bakje water. Rijg op elk satestokje 2 krieltjes.
- Snij elk krieltje vanaf bovenaf in en draai het stokje al snijdende rond totdat je onderaan het krieltje bent. Als het goed is, kan je nu het krieltje wat uittrekken zodat het een echte spiraal wordt.
- Maak van de olie en de kruiden naar smaak een megnsel, je kan ook andere kruiden gebruiken. Proef het tussendoor even of het de juiste smaak voor je heeft.
- Leg de spiraaltjes in een diep bord en giet met een lepel het oliemengsel over de krieltjes heen.
- Verwarm de airfryer op 180 graden.
- Bak de krieltjes in 8 a 10 minuten gaar en krokant.
Heb je dit recept geprobeerd?Volg me @knutselenindekeuken of tag #knutselenindekeuken!
Volg me @knutselenindekeuken
Facebook Reacties