2,4K
Spitskool met Zalm en Spekjes
Dit gerecht is (redelijk) gezond en eenvoudig. Hoewel ik vis en vlees eigenlijk nooit combineer, vind ik dit erg lekker.
Pin
Rate
Porties: 2 porties
Ingrediënten
- 1 Spitskool
- 125 gr. Gerookte spekjes
- 200 gr. Gerookte zalm
- 4 grote Champignons (optioneel)
- 1 bekertje Room
- Peper
Instructies
- Bak de spekjes in een beetje boter, en voeg daarbij de zalm. Snijd ondertussen de spitskool. (en champignons)
- Wanneer de zalm gaar is, voeg je de champignons en spitskool toe. Bak het totdat alles gaar is.
- Als laatste voeg je een scheutje room toe. (naar smaak) Laat het nog even doorpruttelen. Maak op smaak met wat peper.
- Je kan dit met wat rijst, gebakken aardappeltjes of gewoon zo eten. Eet Smakelijk!
Heb je dit recept geprobeerd?Volg me @knutselenindekeuken of tag #knutselenindekeuken!
Volg me @knutselenindekeuken
Facebook Reacties