Zonnatura Roasties

Door Jamilla

 

apcv

Eigenlijk ben ik niet zo’n fan van ontbijtgranen, muesli’s, cruesli’s etc. Ik kreeg de kans om deze Zonnatura Roasties Appel-Kaneel en Cashew-Vanille te testen. Ik ontving niet alleen de Roasties, maar ook boekweitwafels en 2 soorten thee. En ik moet eerlijk bekennen, die heb ik nog niet geprobeerd. De Roasties uiteraard wel. Ik laat je hier benenden mijn recepten zien en vertel natuurlijk ook mijn mening over dit product.
kruidkoekHet eerste recept wat ik maakte, was een soort van ontbijt ‘kruidkoekmuffin met de vanille-cashew roasties’. Niet erg gezond natuurlijk maar wel errúg(!) lekker. Ik gebruikte daarvoor een simpele kruidkoek mix uit de supermarkt waar je alleen water aan toe hoeft te voegen. Het geeft net even wat extra crunch, en de cashewnootjes zijn heerlijk in deze kruidkoek! Eerlijk is eerlijk, ik ben niet zo’n echte health freak die altijd kijkt naar minder suiker, biologisch, gezond, verantwoord enz. Mijn receptje is dan ook niet helemaal verantwoord!

 

makronen

Het tweede recept waren appel-kaneel kokos makronen (oeps). Een super eenvoudig recept met maar 3 ingredienten. Het is in principe het zelfde recept als de Kokosmakronen, alleen voeg je dan flink wat Roasties toe.

Al met al ben ik best tevreden over dit product. De smaken waren goed en het geeft net even wat meer bite aan je yoghurt, koekjes, cakes, etc. De prijs is €2,99, vind ik zelf aan de hoge kant en zou dan ook een goedekopere Muesli of cruesli aanschaffen. Maar dat is puur gebaseerd op de prijs aangezien ik niet bewust producten koop die minder suiker bevatten of biologisch zijn. (En ik niet zo’n hele grote fan ben van yoghurtjes met Cruesli’s)

Facebook Reacties

You may also like

error: Content is protected !!