Review: Ken je TeaKing al?

Door Jamilla
Teaking

De dag begin en eindig ik het liefst met thee. Ik heb altijd veel soorten thee in huis, maar eigenlijk nooit de ‘gewone’ smaken zoals engelse melange of bijvoorbeeld earl grey. (Deze smaak had mijn oma altijd, maar de thee smaakt thuis niet zoals het bij haar deed 💗)

Ik heb onlangs 3 losse thee smaken van TeaKing aan mijn collectie mogen toevoegen..

1. Karamel zeezout thee (Spreekt voor zich 😍)
2.
Sunny Disposition (Fruitige thee, die je ook als ijsthee kan drinken)
3. Pu-erh thee
(Stimuleert de vetverbranding )

Teaking heeft ruim 100 soorten losse thee in het assortiment. Te veel om op te noemen, te veel keuze om te kiezen! Ik heb mijn lijstje voor de volgende bestelling al weer klaar, ik wil zeker de chocolade/aardbei thee proberen. Maar ook de frambozen/cupcake thee lijkt me lekker!

Losse thee

Voor het gemak kocht ik vaak zakjes thee. Niet wetende dat losse thee eigenlijk net zo makkelijk is. Ik kan nu makkelijk doseren in het thee-ei. Ik ben niet zo’n sterke thee drinker dus ik doe er wat minder losse thee in. Ideaal.

Volgens de thee verpakkingen gebruik je 2-3 gram per kopje thee. Met een zakje van 50 gram kan je daarmee ongeveer 20/25 keer mee doen. Ik gebruik misschien wat minder en doe zeker met de pu-erh thee meerdere malen met het thee ei.

TeaKing levert de losse thee in handige en goed afsluitbare zakjes.

Karamel zeezout is voor mij altijd een goede combinatie, waar het ook in zit. Ik was verrast deze smaak tegen te komen, geen twijfel meer over mogelijk deze wilde ik hebben! Op een regenachtige dag is deze thee zeker welkom! (Andere dagen trouwens ook!)

Sunny Disposition is een fruitige thee die je ook goed als ijsthee kan drinken. Overal waar sinaasappel in zit word ik gelukkig van. Zo ook van deze heerlijke zomerse thee. Deze thee gaat, als we op vakantie gaan, mee op vakantie!

Aangekomen bij de laatste thee; Pu- Erh thee. Waarschijnlijk zegt het je niks. (Mij voorheen ook niet) Maar wist je dat deze thee ook nog eens goed is voor je gezondheid? Zo wordt deze thee ook wel een ‘vetkiller’ genoemd. Dat ligt natuurlijk ook aan je leefstijl, maar het bevordert zeker de vetverbranding. Pu-Erh thee bevat veel anti-oxidanten en past daardoor prima een een gezonde levensstijl.

Pu-Erh Thee

Afvallen met pu-Erh thee


Eerlijk is eerlijk, deze thee ruikt niet zo lekker als de andere thee smaken. Maar toch is deze thee ook erg lekker! Normaal ben ik niet van de ‘gezondheids’ producten die je helpen afvallen. Daar ben ik te nuchter voor, maar deze thee gaf ik toch een kans. Ja, ik ben er zeker van dat deze thee me heeft geholpen deze week wat extra gewicht te verliezen. Het lijkt alsof het je net dat extra zetje geeft wat je nodig hebt.

Ik drink elke dag 3 koppen Pu-Erh thee. Daarna beloon ik mezelf met een karamel zeezout thee. Deze thee past in iedere levensstijl. Omdat ik natuurlijk al erg op let wat ik binnen krijg en koolhydraatarm eet, zal deze thee mij net dat beetje extra ondersteunen in het verliezen van gewicht.

–> In de thee zit een hoog gehalte galluszuur, dit zorgt ervoor dat er minder vet wordt opgenomen door het lichaam. Uit onderzoek is gebleken dat personen die deze thee gebruiken, vooral buikvet verliezen.

Pu-Erh thee
Pu-Erh thee

Waar is Pu-erh thee nog meer goed voor?

  • Het geeft je meer energie (thee bevat meer cafeïne)
  • Het geeft je een vol gevoel
  • Verbeterd de huid
  • Verbeterd de darmwerking

Wil je zelf thee bestellen of ben je benieuwd naar alle smaken thee van TeaKing? Neem dan snel een kijkje bij TeaKing.nl. Ps; Je krijgt altijd een sample thee bij je bstelling!

  • Ik heb dit product gratis ontvangen. Ik geef altijd mijn eerlijke mening en zal geen producten aanraden waar ik niet achter sta.
Facebook Reacties

You may also like

error: Content is protected !!