Xiaomi waterkoker met warmhoudfunctie en bluetooth

Door Jamilla

Eigenlijk was ik op zoek naar een waterkoker met warmhoudfunctie. Het leek me handig voor de flesvoeding. Tientallen kwam ik er tegen, totdat ik de xiaomi waterkoker mi Kettle pro vond die ook nog via een app te bedienen is. Wie verzint het?

* deze blogpost is op geen enkele wijze gesponsord. Dit product heb ik in dec. 2021 zelf aangeschaft.

Xiaomi?

Nou zie ik je denken, xiaomi???? Jep! Dit merk hebben we enkele jaren geleden al ontdekt voor onze mobiele telefoons en ook mijn weegschaal is van xiaomi. (Ook met bluetooth) Niet gek dat ik als een blok viel voor deze xiaomi waterkoker.

De waterkoker verscheen vorige week al even op mijn insta, waar ik veel reacties op kreeg. Tijd voor een review! ( Bekijk mijn instagram)

Review Xiaomi waterkoker

De temperatuur is instelbaar van 40-90 graden. En het blijft tot maximaal 12 uur warm op de juiste temperatuur. Ook de tijd kan je instellen vanaf 1uur tot en met 12 uur. (Via de app)

Ik heb standaard de temperatuur op 45 staan voor de flesjes van Boyd. Ondanks dat een normale waterkoker slechts enkele minuten doet over het water koken zijn die minuten me ’s nachts echt te veel. 🤣 Voordat ik naar bed ga vul ik de waterkoker bij, druk op de knop om het water te koken en vertrek naar boven. De temperatuur blijft daarna de komende 12u hangen op 45 graden.

Wanneer ik overdag tussendoor zin in een kopje thee krijg, open ik de app vanaf de bank en gooi de temperatuur omhoog naar 80/90graden. (Het water heeft immers al gekookt) Er gaat een piepje zodra het water op temperatuur is. Je kan het ook live volgen op de app.

Wanneer je de waterkoker enkel gebruikt voor thee, dan kan je ook ’s avonds de koker aanzetten de warmhoudfunctie instellen op 80/90 graden zodat het water in de ochtend al klaar staat. Hoe ideaal!

Welke app heb ik nodig?

De app heet: Xiaomi home
Het verbinden met de app gaat makkelijk, via de knopjes op de waterkoker kan je verbinding maken. De app werkt overigens met Android en iOS.

Voordelen & Nadelen

Prijs; €49,99
Inhoud; 1,5 liter
1800 watt

Voordelen;

  • temperatuur ook zichtbaar op handvat van waterkoker.
  • Makkelijk te bedienen
  • goede prijs

    Nadelen:
  • aanzetten moet via knop op waterkoker
  • vanaf andere verdieping geen verbinding
  • je kan aan de buitenkant niet de inhoud zien

Conclusie:

Ik ben na een maand nog altijd blij met deze mooie Xiaomi waterkoker. Buiten het feit dat het een uitkomst is voor constante temperatuur voor bijv. Flesvoeding of thee, vind ik het ook een mooi strak design. Ik hou van wit, dus dit apparaat staat op ons aanrecht te pronken.

Ben je net zo enthousiast geworden als ik? De waterkoker kan je hier bekijken:

Xiaomi waterkoker bekijken


Mis je nog iets of wil je nog iets weten? Laat een reactie achter 🙂

Facebook Reacties

You may also like

error: Content is protected !!