Parfumado review | Elke maand een feestje!

Door Jamilla
parfumado review

Elke maand krijg ik een bubbelenvelop op de mat met daarin mijn uitgekozen parfum. Elke maand kijk ik daar naar uit, elke maand een klein cadeautje voor mijzelf. Met 2 kleine kindjes in huis, vergeet je je zelf snel. Maar Parfumado vergeet mij gelukkig niet! ❤

Elk flesje parfum bevat 8ml, daarmee kan je 30 dagen lang 3x per dag sprayen. Lijkt weinig, maar dat valt echt reuze mee! Sinds nov ’18 heb ik 14 parfums mogen ontvangen en er zijn er pas 2 of 3 op. Ik heb natuurlijk ook mijn ‘eigen’ parfum flessen in de kast staan die ik gebruik.

Mijn favorieten:
❤ Mon Guerlain – Guerlain
❤ Yellow Diamond – Versace
❤ Carolina Herrera – Good Girl

Hoe werkt Parfumado?

Wanneer je je aanmeldt bij Parfumado, betaal je elke maand €14,95. Dit wordt automatisch van je rekening afgeschreven. In de handige parfum kalender kan je van maand tot maand aangeven welke parfum je graag wil ontvangen. Dit kan je tot een paar dagen voor de verzenddatum aanpassen. Super handig!

Bij de eerste levering krijg je een handige travelcase, zodat je je parfum altijd makkelijk mee kan nemen. Ook als je gaat reizen met het vliegtuig!

Parfumado travelcase

Keuze uit ruim 350 parfums!

Zowel keuze uit dames of heren geuren, zo kan je dus ook voor je partner een lekkere parfum bestellen. En heb je even genoeg parfum in huis? Dan zet je gewoon het abonnement op pauze.

Misschien is het in verhouding duurder dan een grote fles parfum, maar het leuke is nu juist dat ik zoveel keuze heb aan parfum. Lekker afwisselen en aanpassen aan de ‘mood’ van de dag!

Korting bij Parfumado

50% korting gebruik de code: v0NOvEP3R

Benieuwd geworden en wil je Parfumado ook proberen? Ga dan naar: www.parfumado.com en gebruik dan bovenstaande kortingscode, jij 1 maand 50%, ik 1 maand 50% korting ❤ Vind je het toch niks? (Kan me niet voorstellen) Dan kan je het direct in je eigen account weer opzeggen.

Facebook Reacties

You may also like

error: Content is protected !!