Nieuw bed én dekbed overtrekken van dekbed-discounter

Door Jamilla

Het liefst lig ik met mijn dekbed op de bank helemaal erin gekropen. Het zal je dan ook niet verbazen dat de zomer echt niet mijn favoriete seizoen is. Hoewel ik altijd blij ben dat het weer mooi weer wordt, maar misschien is dat omdat dat ‘zo hoort’. Totdat ik ingesmeerd met factor 50 samen met mijn melkflessen in het hoekje van ons dakterras in de schaduw zit weg te smelten.

Maar goed, dekentje + bank. Wat wil ik nog meer? Juist een mooi dekbedovertrek want ik sleep mijn dekbed ook altijd mee naar de bank. Laatst had ik wat dekbed overtrekken gekocht op een braderie, niet duur. Maar de kwaliteit was niet zo fijn als ik gewend ben.

Ik heb onlangs 2 mooie dekbedden uitgezocht bij dekbed-discounter, daar is de kwaliteit meer dan uitstekend en super veel keus. Ik geloof dat ik ruim een uur ben bezig geweest om mijn keuze te maken, omdat ik gewoon niet kon kiezen. (Zoveel leuks) Uiteindelijk heb ik het dekbed met sterren gekozen. En of je nou een groot of klein dekbed overtrek nodig hebt, ze hebben het allemaal!

Dat onze nachtrust wel eens (lees: bijna elke dag) verstoort wordt door een opstandige peuter, is niet zo heel vreemd. Op het moment is alles ‘Nee’. Geeft allemaal niks, dat waait vast wel weer over. Maar omdat we al zo weinig slapen de afgelopen weken is het natuurlijk extra fijn om de uren die we wel slapen onder een extra mooi dekbed te liggen. We hebben onlangs al onze slaapkamer al opgeknapt. Ombouw van het bed eruit, nieuwe kasten erin en wat meer gezelligheid. Ik zal je straks een kijkje geven in onze slaapkamer(s).

Zoals je ziet helemaal goed gekeurd door Stip. Het liefste kruipt het eronder. (Het dekbed is ook door Elfie ( poes) en Diesel (oppas hond) goedgekeurd. (Ja ze mogen bij ons in en op bed slapen #dierenvrienden)

‘Boxspring leasen’

Overigens verkoopt dekbed discounter niet alleen dekbedovertrekken, hoeslakens, moltons en dekbedden, maar ook matrassen en boxsprings! En mocht je nou geen boxspring willen kopen, dan kan je er 1 leasen. “huhh?! Leasen’ Ja precies, dat dacht ik ook. Maar het kan gewoon! Je kan je eigen boxspring leasen. Je betaald dan een vast bedrag per maand. (Kopen kan wel gewoon als je dat liever hebt)


Peuterbedje

Tess ligt sinds kort in een peuter bedje, mijn vader heeft dit bedje zelf gemaakt. Tenminste; van een 1 persoons bed naar het formaat van een ledikant. En bij een nieuw bed hoort natuurlijk ook een mooi dekbed! (In de hoop dat ze nu wat meer gaat slapen, want de afgelopen weken was het drama.) En wat vond ze haar dekbed mooi, wit met roze. ‘mam ik vind mooi  zei ze tegen me. Ze was er helemaal blij mee, alle knuffels moesten één voor één even een kijkje nemen naar het nieuwe dekbed. (geloof me, dat zijn er nogal wat)

 


Even binnenkijken:

Facebook Reacties

You may also like

error: Content is protected !!