Stracciatella yoghurt met room

Door Jamilla

Dol op yoghurt ben ik nooit echt geweest. Ja, met een flinke dosis limonade erin. Nu roer ik wel een wat slimpie erdoor heen. Maar een echte fan, nee. Toch heb ik wel altijd de kleine kuipjes van melkan in de koelkast staan. Die pak je net even wat makkelijker dan een groot pak.

Uit dit recept haal je 2 porties.


Koolhydraatarme Stracciatella yoghurt:

Wat heb je nodig?

  • 150 gram yoghurt
  • 200ml slagroom (of minder kan ook)
  • 4 blokjes pure chocola
  • Zoetstof naar smaak

Klop de slagroom op met wat zoetstof. En roer dit door de yoghurt heen. Rasp de chocola fijn boven de yoghurt.

Eet smakelijk!


Ik heb iets minder slagroom gebruikt, omdat ik een klein beetje voor iets anders heb gebruikt. Maar 200ml is prima. Je zou ook 100ml kunnen gebruiken, net wat je wil 🙂

Facebook Reacties

You may also like

error: Content is protected !!