Home ReceptenKoolhydraatarm Vitello Tonnato met rosbief

Vitello Tonnato met rosbief

Door Jamilla
vitello tonnato met rosbief

Ja, daar ben ik weer met rosbief. Ik ben er dol op. Ik heb geen idee of het nu nog vitello tonnato heet, want de ansjovis wat normaal gesproken door de saus heen zit, heb ik achterwege gelaten. Ik ben gewoon van het simpele 😉

Dit receptje is natuurlijk ook super geschikt voor de feestdagen! Niet zo dol op rosbief? Neem dan fricandeau.

Ook dol op rosbief? Probeer dan dit recept eens. Rosbief rolletjes met courgette.

vitello tonnato met rosbief

Vitello tonnato met rosbief

Pin
Porties: 4 Personen

Ingrediënten

  • 200 gram rosbief
  • 1 blikje tonijn
  • 2a3 el mayonaise
  • 1 el kappertjes voor de saus
  • 2 el kappertjes om te garneren
  • rucola sla of ijsbergsla
  • 1 klein scheutje citroensap
  • peper en zout

Instructies

  • Meng de tonijn, mayonaise, 1 el kappertjes en wat citroensap. Het beste gaat dit met een keukenmachine of staafmixer. Breng op smaak met peper en zout.
  • Verdeel de rosbief over de borden en leg er wat sla bij. Giet wat saus over de rosbief en strooi daarna de kappertjes over het bord.
Heb je dit recept geprobeerd?Volg me @Knutselenindekeuken of tag #knutselenindekeuken!

Facebook Reacties

You may also like

error: Content is protected !!