DIY: kraamcadeau, kledinghangers met naam

Door Jamilla

Onlangs gingen we op kraambezoek bij de kleine Fynn. Maar wat geef je als kraamcadeau? Ik blijf het lastig vinden, wat vinden ze leuk, wat vinden ze niet leuk. Want wat ik leuk vind, kan een ander weer verschrikkelijk vinden. Dit idee kwam ik op facebook tegen, daar kon je een hangertje kant en klaar bestellen (€9,95 per hanger + verzendkosten).

Omdat ik weet dat het een sticker is die op een kledinghanger wordt geplakt, heb ik iemand gezocht die voor mij de stickertjes kon maken. De kosten zijn €2 voor de stickers, voor een hartje, naam en datum. Je krijgt 3 stickertjes dus om 3 super leuke hangertjes mee te maken! (Verzenden van de sticker kost hooguit €1.56)

De hangertjes heb ik bij Prenatal gekocht en kosten omgerekend €1 per hanger. Dus dan ben je in totaal €6 kwijt voor 3 hangertjes. Ik heb er een knuffeldoekje bij gedaan in de kleur van de hanger en nog wat kleertjes. Gebruik je andere hangertjes dan die van Prenatal, meet ze dan goed op! Het zou zou zijn als de stickertjes niet passen. Kom je er niet uit? Stuur mij dan een berichtje, dan maak ik het voorbeeld voor je!

De schatkamer van Sophie

Wil jij ook deze hangertjes als kraamcadeau geven aan iemand? Neem dan eens een kijkje op de facebookpagina : De schatkamer van Sophie. Hier vind je allerlei leuks.  Als je liever andere tekst wil, of misschien een leuke sticker voor in huis kan je hier ook zeker terecht! Je kan ook een kijkje nemen op de website : De schatkamer van Sophie  .

Als je de kledinghangers van de Prenatal gebruikt, dan kan je volgende hoogte aanhouden voor de stickers: maximaal 19mm hoog. Het lettertype wat ik gebruikt heb is IMPACT. (Dik lettertype, dit plakt wat makkelijker dan een dun lettertype) Dit kan je doorgeven aan diegene die het stickertje voor je maakt. Ohja, doordat het hangertje iets wat krom loopt, waardoor de datum  wat lastiger op te plakken is. Als je deze even los knipt kan je het in delen op plakken 🙂

Voor €6,- heb je dus een super leuk kraamcadeau! Mocht je binnenkort op kraamvisite gaan, denk dan even aan dit idee!

Facebook Reacties

You may also like

error: Content is protected !!