Meatballs & Co. Amerikaans

Door Jamilla

Dit product; Euroma, Meatballs & co. kwam ik tegen in de supermarkt toen ik inspiratieloos liep te zoeken naar iets wat ik kon maken. Mijn oog viel op de doosjes van Meatball & Co, nouja, misschien eerder op het aanbiedingsbordje ervoor (-20%). Ik ben dol op gehakt en mijn vriend is dol op BBQ Saus. (Dat gaat zelfs nog over een gekookt eitje). Dit is dus een perfecte combinatie!

Prijs :
€1,99 bij AH
€1,89 bij Jumbo

In het doosje zit een zakje mix, een zakje saus en een zakje zout apart. Wat fijn! In de kruidenmix zitten geen toegevoegd zout. Dat kan je zelf naar smaak toevoegen, ideaal! De mix is voor 500 gram gehakt. Je moet zelf nog 1 ei en paneermeel toevoegen.

Bereiding

Nadat ik het ei en de hoeveelheid paneermeel had toegevoegd, was het gehakt nog erg nat. Ik heb best wel wat extra paneermeel toe moeten voegen totdat het gehakt goed was. Ik heb van het gehakt mengsel 2 grote burgers gemaakt en de rest nog bewaard voor morgen. 500gr. gehakt is voor ons wat te veel voor ons.

BurgerBurgers in de airfryer

Eigenlijk heb ik altijd een hekel een gehaktballen of burger bakken in een pan, bij mij gaat dat altijd mis. Het resultaat? 2 stukken vlees, overal ingesneden om te kijken of het wel gaar is. Of de buitenkant al klaar maar de binnenkant nog niet. Een ramp dus! Daarom heb ik de burger in de airfryer gebakken, en geloof het of niet. Dat ding is werkelijk de uitvinding van de eeuw!

De 2 burgers heb ik 10 minuten in de airfryer gedaan en ze waren perfect gaar, mooi gekleurd en mals. Dit mag elke week wel op het menu staan kreeg ik als feedback op de burger. (In een pita broodje, met cheddar en de lekkere barbecue saus uit het doosje erover).

Wij zijn zeer te spreken over dit product. Ik ben ontzettend benieuwd naar alle andere smaken; Grieks, Turks, Mexicaans, Marrokaans, Italiaans en Koreaans. |

Nieuwsgierig? Neem een kijkje op de site van Meatballs&Co. Daar vind je allerlei recepten voor de lekkerste gehakt maaltijden.

Facebook Reacties

You may also like

error: Content is protected !!