Home Lifestyle/Beauty Herfst & Kerst recepten gezocht!

Herfst & Kerst recepten gezocht!

Door Jamilla

leaves-449622_640Vanochtend liep ik met mijn oppashondje Diesel buiten. Het was heerlijk koel, daar kan ik zo van genieten. Ik ben zo iemand die klaagt als het té warm is buiten. Ik ben dan niks waard en zit binnen opgesloten met de lamellen en gordijnen dicht om de warmte buiten te houden. Wij hebben alleen een dakterras waar we vanaf 14u alleen maar volle zon hebben. Lekker toch, zal je denken, nou met mijn huid waar ik alleen maar naar de zon hoef te kijken en ik verbrand al, is dat echt geen doen!
Ook niet met ons kleine meisje van 7 maanden, veeeél te warm.

Wat voelde dat vanochtend als een verademing, de frisse lucht die je tegemoet kwam. Ik kijk echt uit naar de herfst en de winter. Zo richting september/oktober ben ik klaar met de zomer en toe de knusse avonden die komen gaan.
Stampotten, ovenschotels, stoofpotten laat maar komen! Ik kan er geen genoeg van krijgen! Ik ben zelfs al aan het kijken wat ik met kerst op tafel ga zetten. Vorig jaar was ik hoogzwanger en hebben we s

impel gegourmet. Nu komt er weer een lekker buffet op tafel! En speciaal voor jullie, zal ik die binnenkort er al op zetten.

Jouw recept op mijn tafel?

Heb jij lekkere herfst recepten of een lekker idee voor het kerstbuffet? Laat dan een reactie hieronder achter en wie weet staat jouw gerecht bij mij op het buffet! En wie weet bij hoeveel anderen! Ohja, en staat jouw kerstrecept straks op mijn tafel! Als dank krijg jij een een (lekkere) verrassing thuis gestuurd! 

Ik probeer het buffet zo in elkaar te zetten, dat er voor iedereen wat is, vlees, vis, groente, warm of koud, zoet en hartig. Om de kosten te drukken, probeer ik zoveel mogelijk alle producten te combineren of volledige te gebruiken. Ik heb er een hekel aan als ik heel veel (dure) ingrediënten moet kopen die ik maar half of bijna niet gebruik.

You may also like

1 Reacties

Elles 30 augustus 2016 - 1:52 pm

Hoi!

Ik heb ooit op een (eet)feestje de Cola ham van Nigella Lawson gemaakt.
Het werd menteen een enorm succes bij ons thuis.
Toen er weer (na een lange tijd) een (eet)feestje gegeven werd, was er hoop dat die lekkere ham weer op tafel kwam.
Toen hij eenmaal op tafel kwam was iedereen blij!
Hier het recept: http://www.casaquente.nl/blog/post/beenham_in_cola
Je kan alles erbij serveren, wij hadden een lekkere salade en zelf gebakken brood.
De colabad die overbleef in de pan had ik een saus gemaakt. (Want ik gooi niks weg)
Een eetlepel grove mosterd,een klein scheutje ketjap.
Op smaak brengen met knoflook en of uien (poeder).
Wat gemalen kruidnagel en peper en zout.
Maak de saus dik met mazena en ga met de blender/staafmixer alles fijn malen.
Serveer deze saus bij de beenham.
(Rond de feestdagen kan je bij de Aldi /lidl goedkoop aan beenham komen)

Eetsmakelijk!
Groetjes Elles

Geef een reactie

error: Content is protected !!
%d bloggers liken dit: