Herfst & Kerst recepten gezocht!

Door Jamilla

leaves-449622_640Vanochtend liep ik met mijn oppashondje Diesel buiten. Het was heerlijk koel, daar kan ik zo van genieten. Ik ben zo iemand die klaagt als het té warm is buiten. Ik ben dan niks waard en zit binnen opgesloten met de lamellen en gordijnen dicht om de warmte buiten te houden. Wij hebben alleen een dakterras waar we vanaf 14u alleen maar volle zon hebben. Lekker toch, zal je denken, nou met mijn huid waar ik alleen maar naar de zon hoef te kijken en ik verbrand al, is dat echt geen doen!
Ook niet met ons kleine meisje van 7 maanden, veeeél te warm.

Wat voelde dat vanochtend als een verademing, de frisse lucht die je tegemoet kwam. Ik kijk echt uit naar de herfst en de winter. Zo richting september/oktober ben ik klaar met de zomer en toe de knusse avonden die komen gaan.
Stampotten, ovenschotels, stoofpotten laat maar komen! Ik kan er geen genoeg van krijgen! Ik ben zelfs al aan het kijken wat ik met kerst op tafel ga zetten. Vorig jaar was ik hoogzwanger en hebben we s

impel gegourmet. Nu komt er weer een lekker buffet op tafel! En speciaal voor jullie, zal ik die binnenkort er al op zetten.

Jouw recept op mijn tafel?

Heb jij lekkere herfst recepten of een lekker idee voor het kerstbuffet? Laat dan een reactie hieronder achter en wie weet staat jouw gerecht bij mij op het buffet! En wie weet bij hoeveel anderen! Ohja, en staat jouw kerstrecept straks op mijn tafel! Als dank krijg jij een een (lekkere) verrassing thuis gestuurd! 

Ik probeer het buffet zo in elkaar te zetten, dat er voor iedereen wat is, vlees, vis, groente, warm of koud, zoet en hartig. Om de kosten te drukken, probeer ik zoveel mogelijk alle producten te combineren of volledige te gebruiken. Ik heb er een hekel aan als ik heel veel (dure) ingrediënten moet kopen die ik maar half of bijna niet gebruik.

Facebook Reacties

You may also like

error: Content is protected !!