Mijn favoriet: Nordik Sense – douche gel

Door Jamilla

Onlangs kwam ik deze ‘warming’ douchegel tegen van Nordik Sense. (Jawel, bij de Albert Heijn €3,99). Ik kan echt gelukkig worden van een fijne en lekker geurende douchegel. Dat doet deze douche gel zeker.

Wellness feestje

Zodra Tess op bed ligt, spring ik meestal direct onder de douche. Hoe vroeg het ook is, heerlijk vind ik dat. Even opladen na een drukke of vermoeiende dag. (Gewoon elke dag) Zeker nu met de koude dagen is een warming douche gel zeker welkom. Het geeft je een heerlijk warm gevoel. En als je dan toch een momentje voor je zelf hebt, maak je er gewoon je eigen wellness feestje van!


Waarom vind ik dit een fijne douchegel?

Een fijne douche gel ruikt niet alleen lekker onder de douche, maar ook daarna. Deze warme kruidenachtige geur blijft nog enige tijd om je heen hangen. Dat is dus dubbel genieten. (Ik vind het echt zonde als je een douchegel hebt die je na het douchen niet meer ruikt)  Het smeert lekker uit en kan zowel voor man als vrouw gebruikt worden.

Nordik Sense producten

Naast deze warming producten van Nordik Sense, vind je ook de cooling en relaxing producten in de schappen bij de Albert Heijn. Deze staan inmiddels op mijn lijst om uit te proberen. Je vindt niet alleen douchegel, maar ook bodyscrub, douche olie & bodylotion.

 

 

Facebook Reacties

You may also like

error: Content is protected !!