Shoplog | Ken je Søstrene Grene al? 

Door Jamilla

Elke zaterdag gaan we even een visje eten op de markt en lopen we de stad een keer door. Meestal Kruidvat, Xenos & de Action even door. Niks nodig, maar toch blijft er altijd wat plakken.

Sinds een paar weekjes is er een nieuwe winkel in Amerfoort centrum bijgekomen. Søstrene Grene. Een deense winkel. Echt een winkel waar er vanalles aan je vast blijft plakken. Ze hebben er vanalles. Van tuinspulletjes, knutselspullen, knuffels, kookgerei, snoepjes, verse thee, kopjes/schoteljes, fietsversiersels, notitieblokjes echt vanalles dus!

Danny ging enigzins met tegenzin de winkelmee in maar kwam al snel met een aapje voor Tess aan. (Want knuffels had ze echt nog niet)

Ik kwam onderweg al 2 mintgroene plantenbakjes (€1,28) tegen. Ik moet mijn moestuintjes ompotten, dus dan komt dit goed van pas!

Ook vond ik saladebekers (tenminste, ik denk dat dat het zijn) van plastic. Geen idee wat ik er mee ga doen, maar ze komen vast nog wel een keer tevoorschijn voor een lekkere salade.

De winkel is ingericht als een soort parcour, je komt werkelijk overal langs en het is elke keer weer afwachten wat er om de hoek tevoorschijn komt.

Zo liep ik ook tegen de bakken met verse thee op. Normaal drink ik gewoon ‘zakjes’ thee. Maar dit zag er gewoon super leuk uit. Je mag een zakje met ongeveer 100 gram vullen voor €1,18. Ze vulde ik een zakje met sinaasappelthee en baileys thee. Daar moest natuurlijk ook nog een thee eitje bij.

Bij de kassa aangekomen nog een mooie groene tas erbij €0,72

Søstrene Grene zit in 8 plaatsen in Nederland. Ben je een keer in de buurt en hou je van kleine hebbedingetjes? Dan moet je absoluut even binnenwandelen. (En neem ook een mandje mee, want je komt geheid met vanalles de winkel uit!)

Ik weet wel dat deze winkel hoog op mijn lijstje komt te staan. Heerlijk zo’n winkel.

Facebook Reacties

You may also like

error: Content is protected !!