Shoplog Action – Gezelligheid!

Door Jamilla

Klusvader

 

Gister kwamen mijn ouders op bezoek. Mijn vader wil altijd alleen komen als hij kan klussen, stil zitten vind hij maar niks. En dat is echt niet omdat wij niet gezellig zijn hoor, maar hij is gewoon graag bezig. Meestal als hij komt, is er vanalles te doen. En anders verzinnen we wel wat.

Mijn keukenkastje hing op apegapen, prima klusje voor pap! Verschillende lampjes die vernieuwd moesten worden en een plankje vastzetten van de salontafel want die lag om de haverklap op de grond. Ondertussen repareert hij ook nog even de douche en een ander scharniertje in de keuken.
Eigenlijk zijn het klusjes die wij ook wel konden doen, maar af en toe zijn we gewoon lekker makkelijk en zeggen we, ach dat doen we morgen wel.

Ook de TL lamp is de keuken was aan vervanging toe. Mijn vader: ‘Als we nou eens een ledstrip kopen bij de Action met afstandbediening, een plankje ervoor en daar de strip op’. Ik zeg prima idee! Ik kan nu zelfs het licht in de keuken dimmen met een afstandsbediening. Ik ben er helemaal blij mee. Ik zal morgen even een foto uploaden 🙂

Kaarsjes van de Action

 

Vandaag heb ik de rest van de keuken en woonkamer opgeruimd en wat is er nou leuker als alles weer lekker opgeruimd is, wat nieuwe accessoires neer te zetten? (Want ja, ik had nog niet genoeg) Op naar de Action!

Dat ik dol ben op kaarsjes is algemeen bekend. Helemaal nu de dagen korter worden, kan ik zo genieten van het kaarslicht. Bij de Action stuitte ik op dit leuke rekje, €3,49. 

Daar moeten kaarsjes op! Hup, sprintje naar het kaarsenschap en inladen maar! Ik heb 4 kleine theelichthoudertjes van €0,63 per stuk, de grootste houder kost €1,12 en dan nog 2 middelgrote houdertjes van €0,97 per stuk. 

Voor het hele tray’tje was ik €9,07 kwijt. Dat vind ik reuze meevallen, zo kan je nog eens afwisselen.

 

8_color

Facebook Reacties

You may also like

error: Content is protected !!