Philips Airfryer XL

Door Jamilla

philips airfryer xlSamen met de meiden van 2WMN mag ik (en nog 4 meiden/dames) de Philips Airfryer XL testen. Wat een geluksvogel ben je dan! De airfryer stond al lang op mijn lijstje, maar de prijs hield ons nog even tegen. We hebben de afgelopen 4 dagen de airfryer elke dag gebruikt!

Ik heb afgelopen week echt de dagen afgeteld tot de bel zou gaan. Ik verwachtte nog wat andere pakketjes, dus elke keer was het een teleurstelling dat het niet de airfryer was. Vrijdag middag, na enkele uren vol spanning te hebben gewacht, ging daar de deurbel. Yes! Het was hem! Zo blij als een klein kind kwam ik vol trots de kamer binnen stappen met een mega grote doos!

Stiekem had ik al in de ochtend een pannetje klaar gezet met daarin het mengsel voor de kokosmakronen, die wilde ik als eerste proberen!  (en mijn schoonmoeder ook ;p). Snel de airfryer uitpakken en gelijk voorverwarmen. 9 minuutjes de koekjes erin en smullen maar! Wat waren ze lekker!

’s Avonds hebben we een airfryer snack avondje gehouden, frietjes, snacks, piri piri stokjes, alles ging erin! En wat hebben we gesmuld. De Belgische frietjes waren krokant en absoluut niet vet. Zelfs alle hapjes waren perfect! En nog een fijne bijkomstigheid: het huis stonk niet naar frituurvet!

Je snapt natuurlijk wel dat er bij ons niks meer in de vieze frituurpan gaat! Eigenlijk kan je de airfryer vergelijken met een oven. Alleen worden de frietjes uit de oven niet zo krokant als in de airfryer. Het gaat ook nog eens veel sneller dan een oven.

De airfryer is voor ons een absolute uitkomst, als we ’s avonds nog wat willen snacken, dan hoeft ik niet de hele oven of frituurpan aan te zetten wat lang duurt, maar airfryer aan en klaar! Ik zal binnenkort de receptjes online zetten.

devider arrow png

Aanschaffen

Je kan in diverse webshops of winkels terecht om een airfryer aan te schaffen. Ik heb goede ervaringen met BCC, fijne levering en goed bereikbaar. Maar ook Wehkamp en andere grote webshops verkopen de airfryer.

devider arrow png

Twijfel

Twijfel je nog om een airfryer aan te schaffen? Het is even een uitgave, maar absoluut waard! Geen vies vet verschonen uit de friteuse, geen stank in huis. Het is niet alleen een vervanger van je friteuse maar eigenlijk is het ook een oven. Quiches, bladerdeeghapjes, Ovenschotels, Snacks, alles gaat erin. Het is veel sneller klaar dan in een gewone oven.

Neem eens een kijkje op de volgende facebook groepen, daar vind e honderden recepten, vragen én antwoorden.

9_color

Facebook Reacties

You may also like

error: Content is protected !!